επιγραφές Κόρινθος epigrafes korinthos τηλ. 27420 33500 & 27420 35100

email: info@epigrafes.net

Επιγραφές Σίδερης
Επιγραφές Σίδερης

Προφίλ

Η εταιρεία μας Επιγραφές Σίδερη δραστηριοποιείται στο χώρο των επιγραφών, καθώς και των διαφημιστικών κατασκευών, στον Νομό Κορινθίας, από το 1970.

Ιδρύθηκε από τον Αριστείδη Σίδερη, απόφοιτο της Σχολής Δοξιάδη, ξεκινώντας στην τέχνη της επιγραφής με μεθόδους όπως μεταξοτυπία, πινέλο, αερογράφο και NEON.

Το 1995, με σκοπό τη διατήρηση της ποιότητας και την εξοικονόμηση του χρόνου παράγωγης, έγινε το μεγάλο άλμα, με την αγορά ενός κοπτικού βινυλίου, της Roland, το οποίο απογείωσε την δουλειά μας.

Το 1999, προβήκαμε στην αντικατάστασή του με ένα μεταγενέστερο μοντέλο της Roland. Η εξέλιξη της τεχνολογίας, όμως, οδήγησε στην γενιά των ψηφιακών εκτυπώσεων, που αναλογούσαν στην εποχή.

Γι’ αυτό, το 2001, προχωρήσαμε στην απόκτηση ενός εκτυπωτικού μηχανήματος της Encad.

Το 2008, ως πρωτοπόροι της επιγραφοποιίας, στον Νομό Κορινθίας, προβήκαμε στην εγκατάσταση ενός πλήρους εργαστηρίου κατασκευής σχεδίων NEON.

Το 2016, ανέλαβαν ηνία της εταιρείας οι υιοί του Αριστείδη Σίδερη,  Παναγιώτης Σίδερης, ως Απόφοιτος σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών, και  Χαράλαμπος Σίδερης, ως Απόφοιτος της Γραφιστικής σχολής ΑΚΤΟ.

Το 2017, έχοντας, πια, τις γνώσεις και την πείρα χρόνων, επενδύσαμε σε νέο εκτυπωτικό μηχάνημα, μεγαλύτερου μεγέθους, της A-starjet.

Το 2018, λόγω της ζήτησης, προβήκαμε στην αγορά ενός ακόμα εκτυπωτή, μεγάλου μεγέθους, της Roland, με στόχο την τελειοποίηση του αποτελέσματος της δουλείας μας.

Στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων, οι αρχές και το ήθος μας παράμειναν αναλλοίωτα.

Με κύριο στόχο πλέον, την συνεπεία και την ποιότητα έχουμε χαράξει τις μελλοντικές μας κινήσεις.